FLEX - od profesionálů pro profesionály

 

FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH je německý výrobce elektrického nářadí se sídlem ve Steinheimu. Po výrobě brusek s ohebnou hřídelí od roku 1922 vynalezla společnost FLEX v roce 1954 brusku "Flex" neboli úhlovou brusku. Od té doby produkují širokou nabídku profesionálního nářadí nejen pro automobilovou branži. V roce 2013 firma změnila svého majitele, který zainvestoval neuvěřitelné množství peněz do vývoje a zdokonalení nových technologií.

xfe7-15_150_1200x

Naše detailingové odvětví zažívá za poslední roky velký "BOOM" a není se co divit, kdo by nechtěl mít neustále čisté a lesklé auto? Obrovský skok nastal především po uvedení na trh orbitálních leštiček, díky kterým se leštění laku velmi zjednodušilo. Svým k tomu přispěla také EU, která 21 května 2004 uvedla legislativu, která zjednodušeně nakazuje používání laků na vodní bázi. K životnímu prostředí jsou šetrnější než ty "staré chemické" bohužel pro nás majitele aut jsou noční můrou. Kolem roku 2012 vesměs každé auto, které opouští výrobní závody ať už se nám to líbí, nebo ne, horší kvalitu laku.

Uvedení na trh DA (dual action=orbitální pohyb leštiček), neznamená však, že klasickým rotačním mašinám je konec. Stále jsou užitečným pomocníkem především u velmi tvrdých a zničených laků. Mistři ve svém oboru dokáží tyto techniky mezi sebou kombinovat a dosáhnout tak neskutečného výsledku ve velmi krátkém čase. 

MPP-13

V dnešní době je na trhu spousty možností, pokud však hledáme profesionální nářadí bez kompromisů, jsem na správné adrese. Narovinu, plánujeme-li péči pouze o naše auto, které máme v garáži, bohatě nám bude stačit stroj za pár tisíc korun. Jestli máme detailingové studio a myslíme to opravdu vážně tak se nám výběr správného nářadí opravdu dost zúží. Situace se nám začne komplikovat, protože výrobců opravdu špičkového vybavení pro korekci laku mnoho není. Cílem tohoto článku není mezi sebou jednotlivé firmy porovnávat a ukazovat prstem, každý má svoje know-how a funguje na velmi dobré úrovni. Avšak žáden z nich neproinvestoval v nové technologie za poslední dekádu tolik co právě FLEX

Korekce laku je pouze špička ledovce 

Když jsme poznali gamu produktů, které FLEX nabízí měli jsme jasno. Tohle je náš favorit. Především pro profesionály je obrovské ulehčení když mohou 1 baterii, využít prakticky ke každému nářadí, která mají na regále. O servise už ani nevzpomenu. Přikládáme katalog nejlepších produktů pro rok 2023.

 

Q4A8782_1800x1800

Servis, reklamace, záruka, vše pod jednou střechou

Kvalitní nářadí není pouze o tlačítku ON - OFF, FLEX přichází s bezkonkurenčním servisním a záručním programem. Zaregistrujete -li do 30 dní po koupi na této stránce: 

https://warranty.flex-tools.com

získáte automaticky 3 roky záruku na nářadí včetně baterek a nabíječek! 

 

FLEX

"Vždy pokračujte, buďte plně odhodlaní a znovu a znovu oslavujte úspěch:
To je to, co den za dnem motivuje nejen naše zákazníky, ale i nás samotné. Díky tomu můžeme profesionálním řemeslníkům a prodejcům poskytovat přesně takové elektrické nářadí a služby, které rádi používají, které v nich vzbuzují nadšení pro práci a přinášejí výsledky, na které jsou hrdí.
Jako značka jsme synonymem pro chytré inovace a neotřelá řešení, která pomáhají řešit nejrůznější výzvy nejen na staveništi.
Jsme pro vás a vy jste pro nás - spojuje nás stejná vášeň. Zlepšujeme se, abyste se i vy mohli zlepšit, a čím lepší jste vy, tím lepší jsme my. Partnerská výměna názorů s vámi uživateli je základem mnoha dobrých nápadů, které společně realizujeme. Takto vzniká elektrické nářadí pro skutečné profesionály v oblasti renovací, renovací a modernizací, kovovýroby a automobilového průmyslu/leštění.
Od akumulátorového nářadí 10,8 a 18 V až po síťové stroje a s nimi spojené příslušenství a od lehkého až po těžké s nejnovější bezkartáčovou technologií - FLEX dodává vhodné elektrické nářadí pro mnoho aplikací. Síla a výkon, dlouhá životnost a odolnost nářadí jsou pro nás samozřejmostí.
Synonymem pro nás jsou služby s přidanou hodnotou a úzký vztah s odbornými obchodníky, vlastní servisní služby a komplexní nabídka služeb, které nabízejí 3letou záruku, a také neustále rostoucí digitální kompetence - a to i v mezinárodním měřítku.
Od profesionálů pro profesionály, s bezkonkurenčním výkonem."


You're not a performer.
You're a proformer.


Vítejte v rodině FLEX.